SvenskaDanskEnglish
Sök
Godsletaren
 

Aktuellt

12.10.13
Chaufförer i svarta skattefilen - artikel i GP
Närmare 400 utländska lastbilschaufförer och fyra västsvenska åkerier har tillsammans skattekrav att vänta på över 50 miljoner kronor.
Läs mer »

12.03.02
Sjörättsinstitutet i Stockholm sjösätter ny hemsida
Sjörättsinstitutet har hittills byggt sin hemsida på en plattform som tillhandahålls av Apple. Från och med den 1 juli kommer emellertid Apple inte längre att tillhandahålla den plattformen. Institutet har därför byggt upp två nya hemsidor med adress sjorattsbiblioteket.se/wordpress (svensk sida) samt maritimelawlibrary.se/wordpress (engelsk sida).
Läs mer »

12.03.02
Riskerna med CIF och FOB klausuler - seminarium på Sjörättsinstitutet i Stockholm
Filippo Lorenzon diskuterar riskerna i samband med försäljning under CIF- och FOB-klausuler vid vårens andra kvällsseminarium den 8 mars 2012 kl. 18.00–20.00.
Läs mer »

11.10.02
Kurs i ansvarsförsäkring 31 oktober - 3 november
Svensk Försäkring (f d Försäkringsförbundet) erbjuder kursen Ansvarsförsäkring den 31 okt - 3 nov 2011. Kursen hålls i Informators kurslokaler på Karlavägen 108, Stockholm.

Läs mer »

11.09.30
Transportsäkerhetsdag 2011
Inbjudan till Polisens Transportsäkerhetsdag den 10 november på Svenska Mässan i Göteborg

Läs mer »

Arkiv »

DHL Global Forwarding i Sverige tar hjälp av Godsletaren

2010-12-21
Ett av Sveriges större industriföretag använder DGF för sina flygimportsändningar.

Den 10 november gick en sändning från USA via Atlanta till ett flygbolags hub i Europa. Enligt flygbolagets track & trace gick sändningen därefter vidare till Stockholm. I verkligheten fanns den varken på huben eller på Arlanda. Godsletaren fick uppdraget att söka reda på godset. Jag fick kontakt med leverantören i USA som just hade fått besked från en annan speditör att godset fanns på en flygplats i Mellanöstern. Pallen ifråga hade ställts ovanpå denne speditörs gods och detta hade upptäckts först vid leveransen hem till kunden. DGF fick detta besked och kunde med hjälp av denne speditör och sin egen respresentation på plats ta över sändningen.

 

 

« Tillbaka

Skriv ut

Tipsa en vän